Våre tjenester

Vi hjelper deg gjerne

VÅRE TJENESTER

Grunnarbeid

Vi har lang erfaring og ekspertise innen grunnarbeid. Husk at dette arbeidet bestemmer hvor godt resultatet blir til slutt.Kontakt oss i dag om dere skal sette opp nybygg på tomtent deres!

Vann og avløp

Med vår fagkunnskap og vårt utstyr, sørger vi for et arbeid utført etter alle gjeldende normer og standarder. Vi legger alt av rør fram til husveggen. La oss ta jobben med å grave for ditt nye vann- og avløpsanlegg. 

Drenering

Riktig drenering er avgjørende for å sikre lang levetid på grunnmuren og andre konstruksjoner. Målet med drenering er å sørge for at vannet ledes vekk fra bygget. Det å lage et godt drenssystem krever kunnskap.

Opparbeide tomteR

La oss hjelpe dere med hele tomteutgravingen, fra grunnarbeidet til klargjøring av byggeprosjektet.  Med vår moderne maskinpark og dyktige medarbeidere, sprenger og graver vi ut tomta samt kjører vekk og fyller på med masse.

Sprenging

Når det bygges ut må ofte stein og fjellmasse fjernes for å gjøre plass til utbyggingen. Sprengningsarbeid er krevende og farlig, og må kun utføres av kvalifisert fagpersonell. Vi utfører det du trenger av sprengning for å bli fornøyd med sluttresultatet.

Strøing og Brøyting

Sandstrøing er et viktig tiltak vinterstid, for å sørge for godt veigrep på snø- og isdekte veier. Det kan være farlig både for folk, fe og kjøretøy som ferdes på eiendommen, om den ikke er godt nok vedlikeholdt vinterstid.  Vi hjelper deg med dette.

Ønsker du tilbud på transport eller gravetjenester?
Ta kontakt med oss for gratis befaring og et godt tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle